Over Twiga

 Download hier onze flyer

 

Als ondernemer gaat u met hart en ziel voor de zaak. Vaak bent u zo intensief bezig met klanten, dat het debiteurenbeheer er bij inschiet en uw liquiditeit onder druk komt te staan. Juist in deze tijd is het daarom belangrijk om bovenop uw tegoeden te zitten. Maar ook als zaken goed gaan, wilt u dat voor de toekomst zo houden. Debiteurenbeheer zorgt er voor dat uw geld daadwerkelijk op uw rekening komt.

 

Sneller uw geld

Om debiteurenbeheer makkelijker te maken, ontwikkelde Twiga een geautomatiseerd systeem. Noem het een nieuwe vorm van debiteurenbeheer. U kunt met Twiga 24 uur per dag uw openstaande posten bekijken en acties in gang zetten. U heeft direct zicht op gemaakte afspraken en acties. Op uw dashboard heeft u altijd de laatste ontwikkelingen in beeld. Met de zekerheid van een deskundig incassobureau op de achtergrond, stuurt u klanten automatisch een betalingsherinnering, aanmaning of laatste sommatie.
 

Krachtig incasseren

Met Twiga kan u uw eigen briefpapier gebruiken. En met één druk op de knop verzenden wij uw laatste sommatie op ons briefpapier. Door onze uitstraling en de koppeling naar (incasso) vervolgstappen blijkt dat 80% van de debiteuren tot betaling over gaat.
 

Uw boekhoudsysteem

Bij Twiga kunt u openstaande facturen vanuit uw boekhoudsysteem eenvoudig uploaden. Daarna kiest u zelf welke actie u wilt uitvoeren. Ook uw medewerker of administratiekantoor kan het proces in Twiga aansturen. U kunt alle fasen van incasseren doorlopen en houdt zelf de volledige regie. Mochten de eerste aanmaningen geen resultaat opleveren, kunt u met Twiga met één klik de incasso opstarten of een deurwaarder inschakelen. Deze gaat voor u op bezoek bij uw klant.

 

VOORDELEN

Gratis debiteurenbeheer
Eigen regie over het incassotraject
Eenvoudige import vanuit uw financiële administratie
Overal 24/7 online beschikbaar
Transparante kosten
Professionele uitstraling naar uw klanten
Rapportages snel beschikbaar
 

CONTACT

 

  Telefoon
0318 75 94 00

  E-mail
info@twigacreditmanagement.nl