Uw voordelen

Met Twiga pakt u debiteurenbeheer structureel en professioneel op. Het systeem kent veel voordelen. De belangrijkste is wel dat u met Twiga sneller uw geld krijgt. Uit ervaring weten we dat facturen vaak te lang open blijven staan. U kan daardoor niet over uw eigen geld beschikken en moet daarom soms extra lenen. Dat is onwenselijk voor uw organisatie. Aarzel niet en probeer Twiga vandaag nog uit.


Gratis

Wij hebben groot vertrouwen in ons systeem. Daarom is het gebruik van Twiga gratis. Er zijn géén abonnementskosten. De acties die worden uitgevoerd betaalt u met credits. Doordat u zelf de regie heeft, bepaalt u zelf welke acties u uitvoert. Hiermee zijn kosten altijd inzichtelijk. Omdat u niet alleen uw geïncasseerde vordering, maar ook de incasso-opbrengsten, zelf ontvangt is het gebruik van Twiga in de meeste gevallen geheel gratis!


24/7 online

Waar u ook bent, wanneer het ook is. Met een werkende internet-verbinding is Twiga altijd beschikbaar. Als ondernemer werkt u namelijk niet alleen van negen tot vijf.


Gemak

Het systeem is eenvoudig in het gebruik. Slechts één keer voert u bedrijfsgegevens in en stemt u invulvelden af met de velden in uw boekhoudsysteem. Daarna kunt u direct aan de slag.


Professioneel

Twiga is ontwikkeld met en door mensen die uitermate ervaren en bevoegd zijn in de uitvoering van het incassoproces. U optimaliseert met Twiga uw eigen bedrijfsvoering op een professionele manier en kunt u sneller facturen incasseren.


Vriendelijk

Door de uitstraling van Twiga komt uw organisatie serieus over bij uw debiteuren, zonder dat uw goede relatie onder druk komt te staan. U wilt immers graag nog langer zakendoen met uw klant. Twiga is een vriendelijke oplossing voor openstaande rekeningen en kan langdurige incassotrajecten voorkomen.

 

VOORDELEN

Gratis debiteurenbeheer
Eigen regie over het incassotraject
Eenvoudige import vanuit uw financiële administratie
Overal 24/7 online beschikbaar
Transparante kosten
Professionele uitstraling naar uw klanten
Rapportages snel beschikbaar
 

CONTACT

 

  Telefoon
0318 75 94 00

  E-mail
info@twigacreditmanagement.nl