Brancheorganisaties

Voor brancheorganisaties biedt Twiga een geautomatiseerd systeem voor het debiteurenbeheer van uw leden. Zij kunnen met Twiga 24 uur per dag hun openstaande posten bekijken en acties in gang zetten. Door de vriendelijke uitstraling van Twiga komt de goede relatie van uw leden met haar klanten niet onder druk te staan. Zij willen immers graag nog langer zakendoen met hun klanten. Twiga is een vriendelijke oplossing voor openstaande rekeningen en kan langdurige incassotrajecten voorkomen.

 

Kostenbeheersing

Het gebruik van Twiga is gratis. Uw leden betalen dus geen abonnementsgelden, maar enkel de acties die zij daadwerkelijk willen uitvoeren. Zij kunnen met Twiga 24 uur per dag hun openstaande posten bekijken en acties in gang zetten. Betaling gebeurt met credits. De waarde van een credit is € 1,50. Hiermee kunnen uw leden 'winkelen' in ons systeem. Zo kost een aanmaning op Twiga briefpapier 7 credits en voor een sommatie betaalt men vanaf 9 credits. De eerste herinnering en aanmaning op eigen briefpapier zijn altijd gratis. Daarnaast ontvangen uw leden, naast de geïncasseerde vordering, zelf de incasso-opbrengsten.

Wilt u dat Twiga een demonstratie komt geven bij uw leden en uw leden zelfs komt belonen met gratis credits? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318-759400 of info@twigacreditmanagement.nl
 

 


Attract Uitzendbureau

“Achter elke openstaande vordering schuilt een verhaal. Twiga Credit Management springt hierop in door ons zelf te laten bepalen wat de vervolgstap wordt. Eigen regie, dat vinden we fijn. Daarnaast betalen we ook per stap, dus ook de kosten hebben we in eigen hand.”

 

CONTACT

 

  Telefoon
0318 75 94 00

  E-mail
info@twigacreditmanagement.nl