MKB

Als ondernemer gaat u met hart en ziel voor de zaak. Vaak bent u zo intensief bezig met klanten, dat het debiteurenbeheer er bij inschiet en uw liquiditeit onder druk komt te staan. Juist in deze tijd is het daarom belangrijk om bovenop uw tegoeden te zitten. Maar ook als zaken goed gaan, wilt u dat voor de toekomst zo houden. Debiteurenbeheer zorgt er voor dat uw geld daadwerkelijk op uw rekening komt.

 

Met Twiga pakt u debiteurenbeheer structureel en professioneel op. Het systeem kent veel voordelen. De belangrijkste is wel dat u met Twiga sneller uw geld krijgt. Uit ervaring weten we dat facturen vaak te lang open blijven staan. U kan daardoor niet over uw eigen geld beschikken en moet daarom soms extra lenen. Dat is onwenselijk voor uw organisatie. Aarzel niet en probeer Twiga vandaag nog uit.

 


Tesqua Health & Sports Centre
"We doen veel voor onze leden en steken daar graag al onze tijd in, maar we kennen ook het belang van een goed debiteurenbeheer. Twiga Credit Management biedt een ruime aanvulling op ons interne debiteurenbeheer, zonder dat we de regie gelijk uit handen geven."

 

CONTACT

 

  Telefoon
0318 75 94 00

  E-mail
info@twigacreditmanagement.nl