Uitvaartondernemingen

Voor uitvaartondernemingen is Twiga dé manier om nabestaanden op een vriendelijke wijze te herinneren aan openstaande facturen.
 

Professioneel en vriendelijk

Juist binnen uw branche is de wijze van communiceren enorm van belang. Door de vriendelijke uitstraling van Twiga komt de goede relatie met uw klant niet onder druk te staan. U wilt immers graag nog langer een relatie met hen onderhouden. Twiga is een vriendelijke oplossing voor openstaande rekeningen en kan langdurige incassotrajecten voorkomen.

 

Debiteurenbeheer

Bij Twiga kiest u zelf welke actie u wilt uitvoeren om uw klant te herinneren aan een openstaande factuur. U kunt alle fasen van incasseren doorlopen en houdt zelf de volledige regie. Mochten de eerste aanmaningen geen resultaat opleveren, kunt u met Twiga met één klik de incasso opstarten of een buitendienstmedewerker inschakelen. Deze gaat voor u op bezoek bij uw klant, wel zo prettig.
 

 


Uitvaartverzorging Kramer
“Respectvol en persoonlijk contact, dat vinden we belangrijk. Sterker nog: het is inherent aan ons vak. Ook wanneer het om incasso gaat. Via Twiga Credit Management worden klanten op een respectvolle wijze benaderd en houden wij de regie volledig zelf in handen.”

 

CONTACT

 

  Telefoon
0318 75 94 00

  E-mail
info@twigacreditmanagement.nl